Zorgbulletin 23 december 2021

Siilo tijdens de vakantieperiode


De kerstvakantie staat voor de deur en dan kan het wenselijk zijn om even geen berichten via Siilo te ontvangen. U kunt daarvoor een afwezigheidsmelding laten instellen. Helaas kunt u dit niet zelf doen, maar u kunt wel uw afwezigheid doorgeven aan Siilo. Dit doet u door een bericht in de chat te sturen naar Team Siilo. Team Siilo zal er dan voor zorgen dat u, gedurende de door u aangegeven periode, op afwezig komt te staan. Team Siilo vindt u door in het zoekveld bij chats ‘Team Siilo’ in te typen. 

Wist u trouwens dat onze regio een eigen besloten platform heeft: het Transmuraal Platform DWO/NWN? Hier vindt u een uitgebreid smoelenboek van collega zorgverleners binnen de regio met informatie over hun bereikbaarheid, directe telefoonnummers en werkdagen. Dit is een gesloten netwerk waarvoor mensen buiten de regio geen toegang krijgen. 
 
Aanmelden 
Aanmelden voor het Transmuraal Platform DWO/NWN kan door een e-mail te sturen aan ict@zel.nl met daarin uw naam en mobiele nummer. Wij voegen u toe en vervolgens ontvangt u daarover een bericht in Siilo. 
 
Afmelden
Afmelden voor het Transmuraal Platform DWO/NWN, als u bijvoorbeeld buiten de regio gaat werken of met pensioen gaat, kan ook per e-mail aan ict@zel.nl
Indien u vragen heeft over Siilo kunt u een kijkje nemen op onze website bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? U kunt altijd een e-mail sturen naar ict@zel.nl

Deel dit bericht: