Zorgbulletin 23 december 2021

COVID-19 en reguliere zorg: praktische info & diensten

De coronapandemie vraagt nog steeds veel inspanning van een groot aantal zorgprofessionals in de eerste lijn. Het is belangrijk dat de reguliere zorg zoveel mogelijk door kan blijven gaan. Daarnaast is continuïteit in de zorg ook van belang voor de zorgprofessionals zelf om zo inhaalzorg en achterstanden zoveel mogelijk te beperken. Op de ZEL website zijn diverse praktische oplossingen, middelen en (ZEL) diensten te vinden die u daarbij kunnen helpen.

Recent is hier informatie toegevoegd over o.a.:
  • Hoe uw patiënt een afspraak kan maken voor een boosterprik,   
  • Wat u als zorgverlener kunt doen om in deze tijd goed voor uzelf te kunnen blijven zorgen en (mentaal) gezond te blijven. Misschien merkt u dat de agressie in uw werk is toegenomen doordat mensen sneller gefrustreerd raken, gestrest zijn of druk voelen. Dit kan van invloed zijn op uw werk(plezier) en mentale gezondheid. Tips hoe u hiermee om kunt gaan vindt u in het overzicht.  
Klik hier voor het complete overzicht met allerlei COVID-19 informatie voor eerstelijns zorgverleners. De ontwikkelingen gaan snel en daarom vullen wij de lijst regelmatig aan.

Deel dit bericht: